COM PARTICIPAR

La Memòria Digital de Cabrils funciona a partir de les aportacions de totes les veïnes i veïns que contribueixen a omplir aquest calaix de records compartit.

La participació ciutadana és imprescindible a l’hora de reconstruir la memòria del nostre poble des de tota mena de vivències i perspectives. Per fer-ho, només cal que ens envieu o ens feu arribar les vostres fotografies!

Com fer-ho?

  • Si teniu fotografies antigues tant en blanc i negre com en color i les voldríeu compartir, les podeu portar a l’Ajuntament, on les escanejarem i us les retornarem. Un cop escanejades, les incorporarem a la Memòria Digital de Cabrils i tot el poble les podrà consultar.
  • Si feu o teniu fotografies actuals d’algun esdeveniment del poble, del seu paisatge o la seva gent ens les podeu enviar a memoriadigital@cabrils.cat , a poder ser en alta resolució. També ens les podeu fer arribar a l’Ajuntament en format digital (en suport CD, DVD, pendrive…). En aquest cas, en faríem una còpia digital i us en retornaríem el suport original.

Aquesta llicència permet que els reutilitzadors distribueixin, remesclin, adaptin i desenvolupin el material en qualsevol mitjà o format únicament amb fins no comercials, i sempre que se li atorgui l’atribució al creador.