El Projecte Memòria Digital

ENS FAN FALTA LES TEVES FOTOGRAFIES!

La Memòria Digital de Cabrils és un espai de recopilació de material fotogràfic del conjunt del veïnat per digitalitzar-lo i convertir-lo en patrimoni comú, en història viva del poble i pel poble.

La Memòria Digital de Cabrils vol ser un calaix de fotografíes compartit entre tots els veïns i veïnes de Cabrils: volem que ens feu arribar les vostres fotografíes des de cada casa, des de cada prestatge o d’àlbums empolsegats, perquè entre tots els en traurem la pols! Perquè creiem que cada record particular pot ser una peça important per a la construcció de la memòria col·lectiva del nostre poble.

La transmissió de la memòria d’una comunitat és un exercici de creació col·lectiva en el que  el passat, el present i el futur  conformen un relat conjunt.

I aquest calaix de memòria compartida, aquest collage de fotografies que volem composar entre tots i totes, serà en blanc i negre, i també a tot color; ha d’incloure tots els prismes des dels que es mira i es viu Cabrils: cada record, cada mirada aporta una perspectiva que complementa una altra.

Col·labora amb el projecte aportant tot tipus d’imatges: fotografies antigues, fotografies recents en color, fotografies familiars, en el treball, de vacances o a l’escola, etc.

Aquesta llicència permet que els reutilitzadors distribueixin, remesclin, adaptin i desenvolupin el material en qualsevol mitjà o format únicament amb fins no comercials, i sempre que se li atorgui l’atribució al creador.